En kunstner er i stadig utvikling

At min eldste datter har noe ikke alle andre har er noe som har vært opplest og vedtatt en stund. Nå har hun deltatt på malekurs og det var en helt vannvittig produksjon den helgen. I august er det ny økt med landskap før det blir pelsdyr i oktober. Ikke rart hjertet mitt nesten sprekker?

Det er plass til flere på samme kurs, så om du kjenner en maleglad person er det bare å tipse!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

12 Comments:

 1. Pingback: En kunstner er i stadig utvikling -

 2. Helt fantastisk nydelig. Særlig det i sort hvitt.. tror du et bilde av Fugløya i måneskinn med litt nordlys kan bestilles??

 3. Wow!!
  Jeg har sagt det før og jeg sier det igjen: den jenta der er helt RÅ ? fantastisk! Det finnes ingen grenser for hvor langt hun vil nå! Jeg er sikker på at hun vil bli en stor kunstner!

  • @Linn: jeg skal i hvert fall legge alle forhold til rette for at hun skal få følge den drømmen sin. Jeg tror hun har noe å gjøre med den penselen, altså!

 4. Ps, jeg vil også bestille et malere! Eller egentlig en svart hvitt tegning av hele familien, type den «skissen» hun laget av den hunden, vet du.
  Jeg betaler selvsagt!

  • @Linn: Ja, den “skissen” av Alvin er kul, og det kunne blitt et kult bilde. Jeg setter deg opp på listen så kontakter kunstneren deg.

 5. Eow. Ho er utrolig dyktig. Så mye flott!!

 6. Herregud, den ungen er råååå!
  Hun må jo bare få i gang utstilling med salgsmulighet. Mur henne inne med pensel og maling i sommer?

 7. Alså, jeg har vært imponert før og er, om det er mulig, mer imponert nå. Jeg er så glad ofr barn som finner talentene sine og får dyrket de. Jeg tror nøkkelen til lykke ligger der 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.