Hvit, halvveis hjemmelaget surdeigspizza for 2 personer til 50 kroner!

Jeg fant flere skatter. En ferdiglaget pizzadeig basert på surdeig! I dag er det nystekt pizza til frokost, rester tas med på tur. Og jeg har jammen i meg planer om en pizza til kvelds også!

Pizzadeig: 10, 75 kr

Rester av kjøtt (brukte kun halvparten i går): 13, 50 kr

150 gram ost: 18, 75 kr

Hvit saus (brukte halvparten): 7, 5 kr

Totalt: 50, 50 kr

Ingredienser hvit saus: 4 ss Creme fraiche: 10, 45 kr – 1 Hvitløk: 4, 6 kr – Salt og eventuelt annet krydder

Det som vil trekke opp prisen her er ost. Det finnes mange billige varianter, men jeg vil ikke gå ned på min smaksopplevelse. Jeg liker ost og smaken ligger i fettet. Et godt ostestykke som rives opp smaker, i min gane, bedre enn ferdig revet av butikkens egne merker.

Og klart man kan lage egen pizzadeig selv, det er ikke dyrt. Men denne her var veldig god. Samlet sett koster en Grandiosa på Kolonial.no 39,90 kr og jeg tør påstå at denne vil slå knockout på den. Det er ikke her du skal spare den ekstra ti- kroningen (fordi denne også metter mer da den er full av kjøtt).

Jeg har enda en slik pizzadeig i kjøleskapet. Resten av den hvite sausen går på den i kveld (jeg prøver fortsatt spise opp maten min), jeg har noen skinkerester, litt paprika og fersk basilikum. Det jeg ikke spiser kan fryses og tas med som lunch neste uke!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. ? love!
    Den så digg ut! Kan jeg bestille sånn til neste gang jeg kommer til Kosekroken?

  2. Pingback: Hvit, halvveis hjemmelaget surdeigspizza for 2 personer til 50 kroner! -

  3. Mmm… heldige meg fikk deilig pizza på turen i dag❤️Ble god og mett, så den holdt til tre personer og mer til? Anjas pizza anbefales på det sterkeste??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.