Mat for Mons

Bra for kroppen! Etter en god tur hvor man har fått brukt kroppen smaker maten bedre enn vanlig. Det er få som elsker hotellfrokost like mye som meg. Kroppen min er kanskje ikke mitt tempel, men det frister i hvert fall ikke å dytte i seg sjokoladekake etter en treningsøkt.

Når det er sagt synes jeg dette er en knall frokost etter en tur. Isvann, te, appelsinjuice, grove knekkebrød med avokado, skinke, agurk og paprika.

Hva liker du spise etter tur?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.