Fredag 16.juli

Fredag 16.juli #hjemmeferie

Jeg er en av de som faktisk liker å gå på tur. Jeg liker å forberede tur, gå på tur, underveis på tur og følelsen etter turen. I dag ble det “blåløypa” før tenåringene våknet til livet.

Fikk med meg den yngste på stranda med kjølebag full av drikke. Koste oss med å svømme, hoppe fra flytebrygga og lekte otere i vannet.

Tilbake i Kosekroken gikk jeg i vaskemodus etter at jeg hadde vannet planter. Da ble bilen vasket innvendig og utvending, vinduene pusset samt støvsuget og shinet innvendig. Utvendig har vi vasket den en gang (da huseier og datter hadde bilvaskehall utenfor da jeg kom tilbake), men innvendig….. ojojoj, der har den ikke vært tatt siden lenge før ferien og det syntes!

Siden jeg var så godt i gang pusset jeg alle vinduene utvendig også. Jeg er så takknemlig for at Anders, bonus sin snille samboer, fortalte meg hvordan (særlig bil)vinduer blir vasket rene for film. Rett og slett kun varmt vann og salmiakk. Lett som en plett!

Det er god tørk. I skrivende stund venter jeg på maskin nummer to som skal henge ute i natt. Har glemt både å strikke og lese i dag. Kanskje i morgen, da?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.