Kino: Little Woman

I går kom Ida til meg. Energien var lav men ønske om avveksling stort (for mor). Så det ble kino og middag (igjen kun for mor) fra Burger King. Vi så filmen “Little Woman” som er basert på bøkene til Alcott. Selv om historien er 150 år er tematikken fortsatt høyaktuell.

Jo March reflekterer over livet sitt og forteller historien om March-søstrene – fire unge kvinner som bestemmer seg for å leve livet på egne premisser.

Filmweb

Filmen er nominert til 6 Oscar og jeg tror de kan dra med seg noen av de hjem. Fantastiske kostymer, alltid aktuelle temaer, drama, sorg, glede og hjerteklapp. Vi konkluderte begge at vi var født i feil tid. Tenk å ha så store kjoler at du må presse deg igjennom dørene!

Selv gråt jeg, til avkommet sitt store fortvilelse, cirka 70% av tiden. Jeg bærer følelsene utenpå klærne, til tider veldig upraktisk, og lar mørket kamuflere bevisene. Sånn sett er både vintertid og kino veldig kjærkomment.

Det praktiske er jo at det tar veldig kort tid å fjerne sminke på kvelden om man har hatt en følelsesladd dag. Og ja, jeg evner fortsatt alltid å se noe positivt hver dag.

 Nationaltheatret

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Kino: Little Woman -

  2. Jeg så den også sammen med min unge håpefulle, og klarte akkurat såvidt å la være å hylgrine. Jeg tenker jeg må se den en gang til, helt alene, for ja: Den er virkelig høyaktuell fortsatt.

  3. Jeg har ikke sett denne, men skjønner jeg har gått glipp av noe stort.
    Kjenner jeg meg selv rett, venter jeg til den kan streames ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.