Jeg er ferdig med et strikkeprosjekt

Det ble et nøste. For målet var å lære seg å strikke med “strømpepinner” og kan du strikke med tre kan du strikke med fire.

Nå er prøveprosjektet rekket av pinnene igjen. Jeg har lært opptil flere nye måter å plassere utvalgte banneord i lange setninger.

Men prosjektet er altså ferdig. Tilbake til et opprullet nøste. Så får vi se om kunnskapen kan brukes til noe senere.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Jeg er ferdig med et strikkeprosjekt -

  2. Jeg er imponert, Anja!
    Og er spent på å se hva du skal strikke nå.

    Satt nettopp å drømte om å strikke min egen kjole. I ull. Men så slo jeg fort fra meg den tanken … og så for meg alle stygge banneord jeg kan og fant ut at jeg må heller bestille den hos en som faktisk KAN strikke. Tar du DU imot en bestilling på ullkjole i 2025 ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.