Kino: Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn)

Jeg ville egentlig se denne på tirsdag, men siden Ida allerede hadde avtale om å se denne med sine venner ble det “Little Woman” på oss. Men da er det kjekt at man har to barn!

Jeg er sikker på at Harley Quinn har hentet inspirasjon fra min indre, onde tvilling. For denne dama får “shit done!” Så da er det bare å krysse fingrene for at jeg får lurt med meg den yngste på kino i kveld…… hvis ikke går jeg alene neste uke!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Kino: Birds of Prey (And the Fantabulous Emancipation of one Harley Quinn) -

  2. ??? nå lo jeg litt!
    Sånn tenker jeg også, om en av guttene ikke vil. Det er alltid en annen som kanskje vil ?

    Var den bra?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.