Siste hånd på verket

I dag reiser vi til Halden. Jeg har tatt en dag fri, det er jo tross alt vinterferie for jentene, og denne bruker vi for det meste i bil. Vi skal til Halden for å legge siste hånd på verket. Vilde sin bunad. Tenk at den lille jenta mi snart er konfirmant.

hjerte

Når vi allikevel er i Halden tar vi oss en tur til Sverige. Vi må ha brus. Rettere sagt Pepsi Max og mor har sett det er tilbud på Nordby. Vilde må ha aioli. Den gule boksen, de andre smaker ikke bra. Pålegg og ost handler vi alltid i Sverige. Og litt kjøtt. Nå er jo straks fryseren tom. Faktisk!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Siste hånd på verket -

  2. Nordby idag eller imorgen?
    Om det er imorgen, kanskje jeg tar turen med et par av guttene. Møtes?

    Spennende med siste hånd på bunaden! Jeg gleder meg til å se!
    Kos dere mi Halden ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.