Kilands sørget for at resultatet ble tømmmbler!

//ANNONSE//

Kilands

Teppe fra Kilands

Da har teppet vårt kommet fra leverandøren Kilands. Mange er kanskje litt skeptiske til å bestille større ting som tepper på nett. Jeg er ikke verdensmester i netthandel men ett lite tips er å sjekke hva kundene sier om dem. Da jeg skulle bestille teppe til «Jenterommet» søkte jeg selvsagt igjennom Kilands sin side om produktanmeldelser. Her var det ingen grunn til å være bekymret men alltid kjekt å vite på forhånd.

Teppet var akkurat slik som vi hadde forventet. Det er stort, det er mykt og det er himmelsk hvitt……… ja, jentene fikk det som de ville. Det ble Aurora som ble klikket hjem den fredagen med tommestokken. Det er noe med «puppy eyes» og lovnader om å bare spise ved bord. Å få høre at man er verdens beste og selvsagt skal de gå med søppel, ta ut av oppvaskmaskinen, frokost på senga og lage mer kaffe til mamma. Jeg? Lettlurt? Jeg skjønner ikke hva du mener?

Teppet ble levert på døra. Fra det kom inn i Kosekroken til det var rullet ut på gulvet gikk det kanskje 32 sekunder. Om vi ikke hadde likt det er det gratis retur og åpent kjøp i 90 dager. Men det er virkelig lekkert. Det blir ikke returnert for å si det sånn. Rommet ser nå mer helt ut. Teppet er mykt, men det er allikevel kortlugget. Lett å støvsuge!

Siden varmekablene ikke fungerer på dette rommet er det ikke like trivelig å slange seg med venninnene der uten noe under seg på vinterstid. Dynene vil jeg helst at de skal ha i senga og ikke på gulvet! Urimelig, får jeg høre. Men der bruker jeg veto- retten min!  Jeg har tenkt til å holde det hvitt også, så jeg måtte sjekke ut vasketipsene også. Jeg kommer nok til å rense teppet med damp med jevne mellomrom (fordi jeg kan). Noe annet jeg bør tenke på?

Vi syntes teppet fra Kilands ble kjempefint. Hva synes du?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

12 Comments:

 1. Det ble jo kjempe fint! Egentlig savner jeg litt store myke tepper altså. Har ikke et eneste ett, men nå finnes det tepper man lett kan rengjøre også. Det har liksom vært minuset tidligere.

  • @Louise: Jeg husker pappa hadde hvitt vegg til vegg teppe. Det er innmari upraktisk, men ett stort teppe kan jo byttes litt lettere om noen år? 🙂 Og det er myyyyyyykt!

 2. Det er koselig med tepper. Nå fikk jeg lyst til å bestille en fint teppe til gutterommet!

 3. Det ble hyggelig og lunt med teppe. Jeg liker tepper, spesielt når jeg skal stå opp og dyna er varm og gulvet er iskaldt.. Men, gutta her er så allergiske, og vi har derfor ikke noen gode og lune til liggende på gulvet.

 4. Linn // FruBeversHverdag som daglig leder i familien O.j.

  Kjempefint!!
  Kilands er supert å bestille fra. Rask levering – det er jo helt strålende. God kundeservice og ikke minst: de har masse flott på januar salg!

 5. Genialt! Ble veldig fint!

  PS, de har masse fint på salg ut januar! Rask levering og noe i alle prisklasser!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.