Hvorfor jeg trenger kaffe:

 1. Hjelpe Vilde med lekser (fokus!)
 2. Smøre matpakker til trening og skole (heltene duger ikke uten)
 3. Vilde trener til UKM 17-21 (i morgen blir det tungt å stå opp)
 4. Hjelpe Ida med lekser (viktig!)
 5. Vaske, tørke og brette klær (runddans, neverending story)
 6. Oppvaskmaskin må tømmes (gjorde ikke jeg dette nettopp?)
 7. Herregud, kvinne, få deg en dusj…
 8. Stup i seng!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

 1. Pepsi Max funker det også.. Og te… og smaker såååååå mye bedre…

 2. Ha ha!
  Høres kjent ut!

  Har ikke tall på hvor mange ganger jeg lager en kopp kaffe ilø av dagen og ender med å drikke en slurk eller to, før jeg glemmer den. For så å komme på det alkurat i det den er litt for kald. Repeat…

 3. Lista klar, ja! Viktig liste også multitasker du med å drite samtidig som du planlegger via bloggen. Reeeespect!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.