Kategorier i praksis

Det er kanskje litt liten skrift, men om du zoomer ser du følgende fra venstre, øverste hylle: Vaskeinnsatsen til James (står på gulvet under skap). Ekstra ledninger og fjernkontroller som ikke brukes per i dag. Sysaker som var i skuff. Nuppefjerner. Garn. Strikkepinner (i flertall, jeg har blitt “en sånn”).

Nederste hylle fra venstre: DVD spiller (har ikke så mange HDMI utganger, så denne kobles opp ved behov, ledninger og fjernkontroll ligger klar i hylla over). DVD plater er stablet langs bakvegg. En kurv med laken og sengetøy til sist men ikke minst den oppblåsbare sengen. Foran en kurv hvor prosjektet jeg holder på med blir oppbevart.

Alt får plass i skapet. Man trenger ikke demontere noe for å finne frem og det er ikke vanskelig å se de ulike tingene. Men allerede nå vet jeg to ting som ikke hører til her.

Den oppblåsbare sengen og sengetøyet som hører til skal flyttes inn til jentene. For over deres skap er alt vi trenger til overnatting. Soveposer, telt, hengekøyer osv.

Bare jeg som synes dette er logisk?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.