Hjemmeferie dag# 2

Det å ha hjemmeferie kan jo være så mangt. Jeg har valgt å bruke de to første dagene på å vaske ned det som i mitt hode er “møkkete rom.” Jeg vet jeg har en ganske krevende “standard” på hva som er rent og ikke på bad og kjøkken hos meg selv.

Men hvor deilig er det ikke å tenne duftlampen når alt er vasket ned? Tak, vegger og innredning er vasket, tørket og igjen glatte uten belegg.

Det er ikke lenge siden jeg ryddet i boksene, så her hoppet jeg glatt over. Men jeg har fått merket de. Særlig viktig på øverste hylle for en som ikke har så mange centimeter på sin side.

Denne karusellen har virkelig mye oppbevaring i seg. Så deilig å gå igjennom alt og sortere så det igjen blir logisk i mitt hode. Nå er for eksempel all solfaktor i et rom. Kjapt å finne når alt er samlet på samme sted!

Selv lille Boble har fått seg en god vask med såpevann og klut. Gul og fin henger han, sprer glede på et ellers ganske nøytralt bad med sin friske gule farge.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.