Jeg trodde jeg var kidnappet!

Jeg sloknet. Jeg kubbet. Jeg gikk rett over i dyp søvn. 7:45 ringte telefonen. “Send barna til bussen” sto det. Men jeg gikk fra hvilepuls til adrenalinrush. “Hva skjer? Hvor er jeg? Har jeg blitt kidnappet?”

I går var jeg så trøtt. Jeg kom meg avgårde akkurat litt for sent. Jeg klokket inn i parkeringshuset 6:40 og fikk faktisk den siste plassen. Jeg satt bilen til lading og skulle hente sekken i baksetet.

“Kanskje jeg bare skal legge meg nedpå litt” tenkte jeg. Som tenkt så gjort. Ingen kan komme å si det bare er ulemper ved og være liten.

For jeg bruker heldigvis ikke våkne i baksetet på en bil i en garasje sånn til vanlig. Litt fortumlet satt jeg meg opp, lokaliserte omgivelsene, låste opp bilen og gikk på jobb. Makan til dramaqueen. Men jeg fikk en time til med søvn jeg tydeligvis trengte.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg trodde jeg var kidnappet! -

  2. Hahaha herlig :p trodde du var kidnappa faktisk :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.