Kveldstur med selskap

Inntil videre er det riktignok i selskap med Villemo og Dominic. Hva skjer med deres “feber i blodet” og klarer de kontrollere seg? Jeg husker ikke alt, lenge siden jeg leste disse, så jeg får meg opptil flere overraskelser. Storytel og Spotify er god investering!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.