Jeg kan mye rart, men ikke interiør

Jeg forstår hvorfor det er en egen utdanning å style boliger. Gjett hva jeg ikke er utdannet som. Så om du kom innom i dag for å få tips til hvordan få boligen din bedårende og bordet bemerkelsesverdig anbefaler jeg at du bare tusler videre til Marianne de Bourg med en gang.

Oldemors gamle lintøyskap

Oppå oldemors gamle lintøyskap har jeg hatt pledd. De er vasket og sømmene er ujevne, uansett hvordan man bretter dem ser de rufsete ut. En kurv gjør det enkelt å fjerne, ute av øye ute av sinn!

Det ble en liten tur til IKEA men jeg synes det gjorde mye for inntrykket i begge rommene. Jeg har en unge som elsker å ha det ryddig i skuffene sine, hun fikk slike små bokser som passer perfekt, og er evig takknemlig. Enkel unge å glede der, altså!

Over klesskapet på Jenterommet

Her har det allerede blitt fjernet litt skit fra toppen av skapet. Ser ikke bra ut uansett hva man stabler på toppen her. Det ble litt omorganisering, men jeg fikk mye mer oppå skapet nå enn tidligere. Blant annet finner du en dampvasker og en egen kasse for Ida sin maling.

Dessuten fikk jeg kastet en svær eske fylt med papp og papir og fire poser med søppel og en pose til Fretex. Klapp på skuldra! Det er vel noe av det beste man kan gjøre med klærne på, få skiten ut av heimen og rom til å puste i!

If you have to buy stuff to store your stuff, you might have to much stuff!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Jeg kan mye rart, men ikke interiør -

  2. Jeg kjenner meg igjen. Jeg har ingen peiling på, eller interesse for, interiør, men praktiske løsninger er veldig kjekt. Gjerne i samme farge gjennom rommet, så det kan se litt halvhjerta gjennomført ut :p

  3. Jeg er ikke sikker på om jeg er praktisk eller har en stil. Før hadde jeg det, det var før flere enn meg skulle ha en mening 😀 He, he

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.