Jeg trenger tydeligvis en pause

Noen som lurer på hvor ulven fra helgens maklekurs er? Den er foreløpig kun i min fantasi. For selv om man har all verdens hjelpemidler hjelper det ikke om ikke den menneskelige faktoren er på plass. Meg.

Vi var klar. Lørdag klokken ti. Jeg hadde vekket tenåringen. Jeg hadde laget frokost til tenåringen. Jeg hadde fått på riktige klær på tenåringen. Jeg fikk ikke levert tenåringen på kurs.

Lokalet var nemlig mørkt. Det var ikke feil lokale. Det var feil måned. Bra jobba, mamma…. bra jobba!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg trenger tydeligvis en pause -

  2. Sånn er det! Og du – heller en måned for tidlig enn en måned for seint ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.