#hverdag – repost men fortsatt like viktig

Gjentakelse trenger ikke være kjedelig. Se bare på soloppgangen.
Margot Sandsmark

Det samme kan sies om vasken på kjøkkenet. Den har jeg snakket om før men gjentar gjerne at jeg tror på dette punktet på ting jeg prioriterer ha på stell i heimen. Superenkel forskning viser at denne tanken ikke smitter over på andre som til tider bor på samme adresse. Enda enklere forskning viser at om du har noe i vasken en kveld, så har det garantert formert seg i løpet av natta.

Plutselig finner du ikke vasken, fordi du har vært på januarsalg og kjøpt masse du ikke trenger. Kundeavisene de siste årene står stablet slik at du ikke når kjøkkenskapene og brannvesenet truer deg med utkastelse fordi du ikke klarer rømme når du må bevege deg som en rotte på de smale stiene du har laget deg fra rom til rom. OK, jeg har kanskje sett litt for mye på “Ekstreme samlere” i romjulen, men poenget er fortsatt relativt gyldig. Tøm oppvaskkummen hver dag.

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

10 Comments:

 1. Ja!! 🙂 Jeg elsker å stå opp om morgenen og gå inn på et kjøkken med en REN VASK! 😀 Det har litt smitteeffekt over på kjøkkenbenken og sånn, faktisk.

 2. Jeg fulgte oppfordring og tømte og vasket vasken. Da så kjøkkenbenken så lurvete ut at jeg måtte rydde den. Men kaffekannene kan jo ikke settes i skapet skitne, så da måtte jeg sette dem til rens. Og dermed var det noe i vasken likevel… Satser på at de ikke formerer seg for mye til i morgen.

  Til vanlig er avrenningsbrettet fullt, hater å tørke (det er nesten like ille som å parre sokker og tørke støv), men det er i det minste tomt i kveld ?

  • @abelone: Ok, i morgen er du i mål. Det er jeg faktisk sikker på. Men jeg smilte og lo, takk for at du delte!! ?

   • Det hadde bare kommet to glass på avrenningsbrettet mens jeg sov, så det var jo ikke så ille. Så jeg fikk dem i oppvaskmaskinen og vasket kannene, men da jeg snudde meg etter å ha satt dem på plass var det jammen en melkekartong som sto til tørk.
    Så jeg er ikke like overbevist som deg…

 3. eg prioriterte bort kjøkkenvasken for å leke med ungene i kveld. Jeg trøstet meg med at den ikke går noen steder ?

 4. ✌️ Det er en tid for alt, IKKe sant?
  Stod faktisk å vasket kjøkkenet for 30 min siden og det var før jeg leste innlegget ditt ✌️ Tankeoverføring!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.