Bring me food!

Det ble overtid i dag også, med ett lite sidestillt prosjekt etterpå. Ny adresse, det er egentlig dritskummelt. Men nå må jeg få i meg noe mat, det er så typisk meg å glemme alt annet når jeg endelig får til noe!!!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

8 Comments:

  1. Hei! Så fint du har fått det her. Dette blir veldig spennende. Gleder meg til å følge deg videre her. Klem fra meg

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.