Lappeteppet: Nytt år, nytt navn, samme forfatter

Etter mange år har Avdelingholt blitt byttet ut. En del av det som var meg er ikke lenger meg. Når jeg ikke fikk løst mobilbloggingen fikk jeg det siste sparket der bak for å gjøre noe nytt. Det er ett nytt år, det er en ny start, det ble ett nytt navn men jeg er sånn nogenlunde den samme. Det er på ingen måte noe heftig dramatikk og krangel som er årsaken til byttet og 100% min beslutning.

Men i likhet med livet som stadig er i endring er også jeg det. “Familietreet” mitt ligner ikke en slank bjørn før løvet spretter. Det er litt mer villtvoksende kratt som sprer seg som en bringebærbusk. Det ser litt ut som ett lappeteppe.

Fortsatt vil jeg bake, gå turer og rydde. Jentene deler stadig adresse med meg annenhver uke. Jeg reiser og griper begjærlig om dagens tidvise små glimt av lykke.Jeg er mye, men fortsatt like lite opptatt å fremstå som perfekt og vellykket. Jeg er meg og det tenker jeg får være godt nok.

“Lappeteppet” – livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er mitt.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Gratulerer med nytt navn <3 Gleder meg til å følge deg videre.

  2. Gratulerer med nytt navn! Liker tanken bak navnet veldig godt! Reflektert og nydelig, akkurat som deg.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.