#hverdag – forbered advent 2018

Nei, det har ikke klikka fullstendig. Men dagens tips har reddet første advent flere år. Jeg kjøper alltid lilla lys til adventstaken i januar. De pakker jeg ned med adventstaken så er alt på samme sted når esken blir funnet frem i slutten av november. Jeg har enda ikke pakket ned jula, jeg vil ha den litt lenger fremme i år, og lysene til årets advent skal kjøpes i før julen ryker. Dessuten er det salg, enda en grunn til å handle nå og ikke i november.

PS. Om du, som meg, liker duften av kongerøkelse kan denne med fordel kjøpes nå. Jeg kjøper de små flaskene med olje til duftlampe, men ser at apotekene ofte har salg på de tørkede variantene i januar.

#hverdag – små oppgaver for vanlige dager

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Godt råd! Jeg var sikker på at jeg hadde gjort det i fjor, men har enda ikke funnet adventslysene. Jeg skylder selvfølgelig på at adventsstaken min er for stor for eskene jeg har og at det derfor ikke lå sammen… 😉

  2. Smart!
    Jeg er litt som deg.
    Pakket ned julen igår og pakket ned røde lys og uåpnede servittpakker med pynten, så jeg har det klart til desember.

  3. Det er veldig smart! For jeg har ofte ikke 4 lys klart til advent. haha. Et år ble de lys i ulike farger fordi jeg ikke hadde tenkt på det før det var litt sent. I julen som nettopp var har jeg glemt å tenne det siste lyset og de andre er omtrnet ikke brent noen ting. Kanskje jeg bare skal bruke de igjen neste jul? Selv om veken på tre av de er sorte da… Det er kanskje litt dumt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.