Rolig kveld – bra dag og gode valg

Første arbeidsdag etter en lang juleferie. Det ble en lang første arbeidsdag men tilfredsstillende gjennomført. På vei hjem hentet jeg ballkjolen til Ida. Det er snart skoleball og jeg noterer med glede at kjolene nesten rives vekk før annonsene er publisert. Ikke fordi jeg ikke ønsket kjøpe dem men at flere har skjønt at en kjole som er brukt en kveld fint kan brukes en runde til.

Etter en kjapp handling, som ikke besto av noe særlig spiselig, var det godt å ta seg en lang og varm dusj. Jeg fikk en peelingsåpe til jul av min kollega Ida. Jeg tror jeg gikk ned noen gram i løpet av seansen. Så deilig! Og etterpå få på en ren morgenkåpe i silke, takk Wenche og Veronica for den julegaven, så ble ikke dette verdens verste kveld i kombinasjon med denne utsikten fra taket på Lørenskog.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. For en fin ballkjole! Gleder meg til å se bilder når den er på ?

    Alltid deilig med litt egenpleie – der skal jeg faktisk bli bedre i år! Takket være deg! Se på bloggen Ikveld ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.