Hva heter tråden?

Lille My jakken

Jeg har en rød jakke jeg er veldig glad i. Den har blitt litt varemerket mitt. Den blir lagt merke til og skiller seg ut blant alle sorte, grå og mørkeblå vinterjakker. Men knappene får kjørt seg.

Jeg vet det finnes en tråd som tåler litt mer enn andre. Men jeg kan ikke huske hva den heter. Men jeg vet jeg fikk en i mitt opprinnelige syskrin….. vet du hva slags tråd jeg snakker om?

Og om folk hadde lært seg reparere tingene sine fremfor bare kjøpe nytt hadde de spart mye penger og spart miljøet i samme slengen. Jeg synes det er kult at jentene mine redesigner noen plagg her og der. Det er ikke alltid det blir vellykket, men jeg mener det er en god kunnskap å ha med seg i sekken.

Og ja, de skal få hvert sitt syskrin den dagen de flytter ut. Jeg har i hvert fall nok målebånd til mine og noen ekstra!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Hva heter tråden? -

  2. Kan det være polar tråden eller noe sånt?

  3. Åh. Elsk på deg for å reparere klær! 🙂

  4. Tommel opp for å ta vare på klærne dine!
    Jeg kan dessverre ikke hjelpe deg med navn på tråden altså … men håper du finner ut av det ♥️

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.