Dekkvask (i dusjen)

Før

Det er ikke et ekte “før- bilde” egentlig. For her har dekket vært innom bensinstasjonen og vært igjennom en runde med avfettning og “skum forvask.” Men siden høytrykken ellers var heller dårlig med varmt vann og såpe fullførte jeg resten hjemme.

Og det skal kunne sies at dritten ikke satt hardt. Det skal også innrømmes at jeg bare vasket tre av totalt ti sider…. for da Vilde kom inn betalte jeg henne 100 kroner per dekkside (altså innside og utside, kan tjene 200 kroner per dekk). Og ja, folk kikka rart på meg da jeg sa vi hadde gjort dette inne. Men vi ser det praktiske i det.

  • Dekkene er rene når de lagres.
  • Dekkene er tørre når de pakkes bort.
  • Badet har fått en skikkelig rundvask!

Ja, for nå er spesielt dusjsonen vasket og spylt etter alle kunstens regler. Det er jo ikke farlig å gjøre dette inne? Jeg tok en runde med Zalo og salmiakk på vegger og gulv. Spylte godt. Dusjforhenget trengte sikkert uansett en vask. FERDIG!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Dekkvask (i dusjen) -

  2. Du imponerer igjen og igjen ?

  3. Himmel og hav!
    Du er så RÅ! På ting jeg bare beundrer helt, for dette er ting som virkelig ikke hadde fal t meg inn å gjøre en gang! Flink, er du!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.