Ut på tur, vær en #turvenn

Annas Have (Danmark)

I dag er det tur til Charlottenberg med Wenche som står på planen. Det å være en #turvenn er ikke bare å gå tur. Man kan jo også kjøre en tur. Handle sammen. Jeg vet hva jeg skal ha. På listen står følgende:

 • Pepsi Max
 • Høyrygg
 • Hvetemel
 • Caprisonne
 • Gulost
 • Smør
 • Bregott med havsalt

Bildet er fra turen til Danmark før ferien med klassen til Vilde. Vi er ikke like avhengig av godt vær når vi skal kjøre, men det er unektelig litt triveligere å kjøre i klart vær og opphold.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

 1. Pingback: Ut på tur, vær en #turvenn -

 2. Ingen godis? ??
  Håper turen var fin! Med godt selskap ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.