Hormeta 70 år

//Annonse//

Hormeta fyller 70 år og jeg var invitert på festen. Eller mer riktig benevnelse er faktisk kurs. Vi fikk litt om historien bak Hormeta og hvordan Hormeta kom til Norge via Therese (som opprinnelig er klesdesigner) samt om de ulike produktene og bruksområder.

Også dette merket har null nedetid. Og man skal se effekten ganske så umiddelbart. Jeg har testet en del av porteføljen allerede, mer om dette senere, og kan bekrefte at produkter som “strykejernet” er lett å bli hekta på!

Damen som holdt kurset, en snerten fransk dame, forklarte om aktive ingredienser og naturlige planteekstrakter. Her tenker man ikke produkter etter kundens alder men alder på huden. Aha! Se det der er en såkalt “gamechanger” tenker jeg!

Jeg har allerede mottatt en pakke med produkter, snekret sammen av Therese, og mine produkter ville du mest sannsynlig tenkt gjadt for ungdommen. Og ikke meg! Men de passer min hud, og det finnes mange konsulenter der ute som kan hjelpe deg finne dine produkter.

Jeg fikk med meg en hel produktkatalog hjem. Og masse godsaker i mage og pose. Hva sier du til en krem, maske og øyekrem med gullstøv? Disse har masse fukt og kjennes helt herlige ut på ansiktet!

Vi fikk utlevert en gullmaske som jeg sov med påfølgende natt og jeg må bare si meg enig. Det syntes neste dag (mener jeg)! Jeg la et tynt lag som jeg sov med. Ja, putetrekket glitret. Det gjør ingenting, for se hvordan jeg så ut når jeg våknet!

Jeg har ikke noe som helst av sminke på huden. Det er ikke et snev av redigering eller filter. Det er mascara på vippene og en gloss. Ferdig snakka. Det er dette de kaller Hormeta- effekten. Jeg skjønner det nå.

Hormeta effekten!

Dette bildet ble tatt på vei ut fra kurs. Her har jeg sminke på. Men den oppfører seg særdeles lydig (om vi skal snakke hundespråk). Så jeg tenker jeg fortsetter jeg, med disse enkle trinnene hver morgen og kveld. Og det tar ikke så mye tid heller. Smøring gjør jeg mens jeg skyller tennene med Fluor uansett!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Liss Hege Eriksen

    Fantstisk Hormeta er fantastisk!
    Veldig hyggelig at du også kom på Søndag!

  2. Pingback: Hormeta 70 år -

  3. Hipp hurra!
    Hvor er merke fra? Altså, selges det kun i salonger typ? Jeg har ikke hørt om det før ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.