Gordisk knute og orden i sysakene!

Godisk knute

Uttrykket «gordisk knute» brukes ofte om vanskelige og øyensynlig umulige problemer som kun kan løses med radikale eller resolutte midler.

Kilde: Wikipedia

Jeg hadde ting til å sy, fikse klær og ekstra knapper i åtte (!) ulike små skuffer. Inni den ene var det bendelbånd (ja, jeg vet faktisk hva det heter) i en perfekt gordisk knute laget av x- antall sytråder.

Og den ble løst med radikale og resolutte midler. Saks. Nå har jeg tapet alle trådene slik at de ikke løsner og tvinner seg i hverandre igjen. Deretter fant jeg lokket til en gammel skoeske, man tar det man har, og begynte å sortere.

Som den mest årvåkne vil se viser det seg at jeg har hele fem målebånd (men aldri funnet en eneste en når jeg har trengt dem, tydeligvis). Jeg har tre (!) sprettekniver og heldigvis flere nåler til symaskin. Som burde vært på service etter seksten år….. og den lille esken som samler de løse tingene, det er en gammel te- eske. Ja, man bruker det man har!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: Gordisk knute og orden i sysakene! -

  2. Nå har du full orden i sysakene dine!
    Jeg har arvet min mammas syskrin, og jeg ryddet nylig der selv.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.