Hører humla bokstavelig talt suse

Det er mandag. Solen skinner ikke. Den steker. Klokka er halv åtte. Og jeg ligger fortsatt i bikini og peser i varmen. Jeg har bok. Radioen er på lavt i bakgrunnen. Foran meg dufter det lavendel. Humlene suser.

Ett glass iskald hvitvin. Faktisk en Chablis. En bok og nye briller som gjør at jeg ser klart. Det er mandag. Jeg bryter en rutine. Akkurat nå har jeg ferie. Humlene suser.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Pingback: Hører humla bokstavelig talt suse -

  2. Høres fantastisk ut?, kos deg masse videre, Og husk nyt alle dager?

  3. Høres ut som en perfekt sommerdag og mini BREAK! velfortjent!
    Ingenting lukter så digg som lavendel!

  4. Ferie er deilig!
    Det er vel noen år til jeg får lagt meg ned og ligge mer enn 2 minutter av gangen :p

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.