På listen: Bare gjør det!

Er det flere som har lik den fryseren min? Den døren åpnes og lukkes mange ganger om dagen når jentene er hjemme. Der hvor det ikke er is, på øverste hylle, står det isbiter til frysing på brett. Mens til venstre står boksen som blir tatt ut og inn. 

Og så har jeg en kreativ liten sjel som plutselig skal fryse en banan med smeltet sjokolade, eller sjokomelk, kokte jordbær (ikke spør) eller yogurt- beger. Det er mye som skjer på liten plass, med andre ord. Ved hjelp av dampvaskeren tok det bare 30 min fra start til slutt. Bare vær litt forsiktig med plasten (og husk å trekke ut støpsel først).

Som alltid fornøyd når jobben er gjort! Nå er jeg igang med å “fryse meg opp” med isbiter til Ida igjen. Den store boksen må være full før ankomst!

PS. Det kommer alltid mer vann enn du husker. Det er ikke feigt å ha et ekstra håndkle i nærheten.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.