Hoka Bondi

𝕐𝕠𝕦 𝕞𝕒𝕪 𝕤𝕖𝕖 𝕞𝕖 𝕤𝕥𝕣𝕦𝕘𝕘𝕝𝕖, 𝕓𝕦𝕥 𝕪𝕠𝕦 𝕨𝕚𝕝𝕝 𝕟𝕖𝕧𝕖𝕣 𝕤𝕖𝕖 𝕞𝕖 𝕢𝕦𝕚𝕥!!!!

Det er litt min innstilling til det å gogge (nei, det er ikke skrevet feil) for tiden.

For et par helger siden løp jeg først 3 km før jeg skulle gå til bilen. Men når beina var strukket og pulsen var under kontroll fristet alt annet enn å reise tilbake til leiligheten så jeg løp en runde til!

Formen var bra, der og da, men på kvelden stivnet jeg (igjen). Det er ikke et ukjent fenomen etter et par operasjoner i ryggen.

“Du får bare løpe oppoverbakker heretter” var beskjeden. “Jeg vil prøve nye sko” svarte jeg, for oppoverbakker er utrolig slitsomt (og jeg er egentlig bedagelig anlagt).

Nå har jeg kjøpt nye sko etter en kveld med Googling.
𝙱𝙾𝙽𝙳𝙸 𝟽 𝙻Ø𝙿𝙴𝚂𝙺𝙾 𝙳𝙰𝙼𝙴
HOKAs mest dempede løpesko! God komfort til lange turer. Populær arbeids- og hverdagssko. Et godt valg også for tyngre løpere. Maksimal demping og komfort. Meget god stabilitet.

HOKA Bondi 7 er en oppdatert versjon av bestselgeren Bondi 6, nå med en overdel som har bedre ventilering og bedre støtte. Bondi har alltid vært HOKAs beste alternativ for en maksdempet sko for løp på asfalt og grus. Skoen gir god støtte for løpere med middels pronasjon. Meget komfortabel sko som gir løperen den klassiske HOKA følelsen – her kan man løpe lenger og oftere med mindre belastning. Også en meget populær fritids -og jobbsko.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.