Negler

♡ 𝕐𝕠𝕦𝕣 𝕟𝕒𝕚𝕝𝕤 𝕤𝕒𝕪 𝕖𝕧𝕖𝕣𝕪𝕥𝕙𝕚𝕟𝕘 𝕒𝕓𝕠𝕦𝕥 𝕪𝕠𝕦. ♡
I går knakk en negl. Ja, jeg ble steike forbanna fordi det gjør vondt. Det får stå sin prøve. Da ble resten av neglene filt til samme lengde (det er ingen krise).

Det som var enda verre var neglelakk som hadde flaket skikkelig av på en negl. Det er noe av det styggeste jeg ser. Ingen neglelakk er bedre, og ser mer velstelt ut, enn flakete neglelakk.
Nå er i hvert fall alle mine negler rene og korte. Neglebånd er tatt hånd om, hender fuktet og negler satt inn med negleforsterker. Denne looken funker like bra som noe annet!

Kjøpte forresten den nye forsterkeren til Essie i går. “”Essie hard to resist” neglforsterker med lillatone som skal nøytralisere og lysne neglen.
“Denne teknologien styrker ikke bare neglene, men pleier dem og hjelper til å forsegle fuktighet for å øke styrke og fleksibilitet i neglens lag; neglene tåler bedre hverdagens påkjenning. 96% syntes umiddelbart neglene føltes beskyttet. Forbrukerstudie, 50 personer.”

Så får vi se om jeg er enig i dette i morgen!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.