Hodet må også hvile!

Og jeg hviler hodet når beina går. Noen maler, noen ser på film, man kan lese bok eller gjøre yoga. Men jeg liker å gå. På søndagen var det trening, som vanlig, og jeg fikk unna en bra økt. Jeg satte meg ned for å jobbe, skulle bare være en liten greie, og plutselig var sola vekk og timene hadde flydd.

Jeg flirer fortsatt litt av at jeg har fått en sånn smartklokke. Men jeg liker den mer og mer. Takk Ebay, altså! Men dette er håndfast, da. Det liker jeg. Målet om 10.000 skritt er nådd. I tillegg plager jeg ikke kollegene mine i åpent landskap med lyder fra telefonen.

Bruker du smartklokke? Teller du skritt?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Hodet må også hvile! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.