Hjemmekontoret er åpent

Det er viktig å legge ting til rette på en litt annen måte nå disse dager. Jeg har radioen på lavt i bakgrunnen. Leiligheten er ryddet og gjennomluftet. Arbeidsområdet er klart. Jeg står opp til samme tid som vanlig, sminker meg og gjør som vanlige dager.

Men det er roligere tider og jeg liker det godt. Jeg sparer minst halvannen time i effektiv reisetid (i virkeligheten er det jo lenger, for man står jo og venter litt her og der for å komme på tog, forsinkelesr og så videre). Og visse oppgaver er deilig å gjøre uten forstyrrelser, faktisk lett å glemme lunchen når man ikke har kolleger som minner på klokka.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Hjemmekontoret er åpent -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.