Karantene i skogen?

Det er litt rart, for meg i hvert fall, å se så mange i skogen. Det er første gang jeg har følt jeg har gått i kø. Det endte forresten med at jeg gikk “off pist” eller “off track” heter det kanskje…. for jeg er den som heller kjører omvei enn å stå i kø ellers også.

Jeg blir nesten skuffet når jeg går tur i skogen og ikke finner et lik.

Vigdis Hjorth

Noen som slettes ikke gadd å gå langt, var de som rett ved starten av løypa valgte å tenne et bål. Midt på stien. Ikke på siden. Men midt i. Altså, er det faktisk mulig at slike mennesker lever rundt oss i det daglige, kjører bil og mottar lønn?

Bålet er fra dag 2. Her har noen fjernet steiene rundt og kun etterlatt en. I går var resten av bålet feid ut i skogen, men ærlig talt liksom? Uansett, jeg kom over denne plassen i skogen. Hva har skjedd her, mon tro? Er det noen som har fått nok av familien? Er det hjemmekarantene?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Karantene i skogen? -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.