Hjemmekontor

Til venstre er utsikten fra hjemmekontoret. Det er relativt kort avstand fra seng til full operativ tilstand. Kvelden tilbringes i sofahjørnet. Sist fredag vant jeg på vinlotteriet og ble ukens ansatt på kontoret. Det endte opp med strikk og drikk. For ordens skyld trengte jeg ikke ta opp noe dagen etter.

Stille dager. Nye løsninger. Lavere puls. Denne uka kommer jentene. Da blir det også hjemmeundervisning. Litt mer puls. Flere å ta hensyn til. Det blir bra det også. En annen rytme. En annen dans.

PS. Husk å si til barn og ungdom på hjemmeskole at dette er nytt for alle. Inkludert læreren. Nå må vi teste nye løsninger, det er ikke sikkert at det er den mest optimale som blir presentert første uka. Men da får man justere. Gi hverandre en sjanse.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Lykke til med både hjemmekontor og hjemmeskole. Jeg har en slags post-corona-kontor, jeg er forkjøla, men har ikke corona. Men helsepersonell har ekstra strenge regler, jeg har testet meg og er frisk. Så idag leser jeg og svarer på mail, har gått en liten tur og tenker at jeg er tilbake på jobb i morgen. Heldigvis ingen barn som skal undervises, og mannen har hjemmekontor, så har noen å spise sammen med.

  2. Jammen kommer man seg ikke fort inn i ny hverdag også.
    Her har både guttene og vi fått en fin rytme allerede. Vi må jo bare gjøre det beste ut av det. Her har vi allerede avtalt FaceTime med lærer på skolen og har god dialog med både barnehage og skolen.

    Selv om det 2. dag så ut som om jeg fikk sparken som lærer ?

    Ta vare på hverandre ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.