Hva tenker han?

Lånepus er innom. Noen dager nesten bor han her. Når det blåser og regner på tvers skjønner jeg godt han ikke vil ut. Det vil sjelden jeg heller. Da snuser han litt og løper inn igjen.

Det er dager med mye kos nå. Han har funnet ut at det er noen hjemme her nå hele tiden. Det liker han veldig godt. Og om jeg forsøker jobbe, slenger han labben oppå hånda mi. “Kos meg” og det funker godt. Han blåser en lang marsj i årsak til åpen dør.

Usikker på om han er som oksen Ferdinand “som bara ville lukta på blommorna” eller om han forsøker konkurrere om hvem som var finest av han og blomsten. Ingen ble skadet etter bildet ble tatt heller.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Hva tenker han? -

  2. Skjønner han godt jeg!
    Kos og varme frister mer enn blås og regn.
    Han skjønner at det hjerterom hos dere ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.