#hjemmeferie dag 10 og en blondinevits

Hvor mange blondiner kreves for å bytte en lyspære?

For noen uker siden så fikk jeg klump i magen. Kjøleskapet sluttet å virke. Jeg har en bufferkonto. Men jeg hadde liksom ikke sett for meg at jeg skulle bruke den på et kjøleskap rett før ferien.

Men maten holdt seg kald så det viste seg at det bare var lyspæra som hadde gått. Da ble jeg så glad at jeg glemte hele pæra. Til ungenes store fortvilelse.

En av fordelene med å ha ferien hjemme er at man får tid til å gjøre alle disse små tingene man stadig utsetter i en hverdag av “må, bør og skal.” Så nå har jeg fått skiftet pæra i kjøleskapet, avtrekksvifta og i gangen. Og jeg får kjempeskryt av ungene. Den som kan glede seg over lite er ofte glad!

Svaret på gåten er at du trenger bare en blondine.
Og en ferie.

PS. Når du allikevel skifter pæra i avtrekksvifta passer du selvsagt på å vaske filter i oppvaskmaskinen og dra over tilgjengelige deler med salmiakk- vann.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: #hjemmeferie dag ti og en blondinevits -

  2. Den der, følte jeg at var rettet mot meg. Og det utrolige er at akkurat NÅ har jeg skrevet et innlegg om å ta vare på tingene sine, med deg som mitt forbilde. Og så kom denne nå!
    Jepp, gjett hva jeg skal i helgen; vaske avtrekksviften for det sier du ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.