Når bensinen er så dyr….

….. så er det jaggu kjekt å ha sykkel! Sykkelen er oppgradert kraftig i år fra å være kun treningsturer til mer praktisk bruk. Planen er å erstatte en del av turene med bare meg i nærområdet fra bil til sykkel.

Den har fått en skikkelig service. Det kjennes godt ut å sykle nå. Bagasjebrett og støtte har også funnet veien til “Tjukken.”. Og så fikk jeg den fineste hjelmen i gave, i den grad en sykkelhjelm kan være fin, og nå er det nytt utstyr på vei i posten…. Følg med!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

2 Comments:

  1. Pingback: Når bensinen er så dyr…. -

  2. Jepp, bensin prisen er dyyyyr ?
    Jeg ønsker meg også sykkel!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.