#hjemmeferie dag 2 og kyndig veiledning

//Annonse//

#hjemmeferie dag 2 og dagen var grå. Men i dag har huden min gått fra utvasket skurefille til glødende ungdom (med livserfaring). Anne har tryllet med de magiske produktene fra Babor. Her er det mange kloke hoder som har tenkt mange smarte tanker. Og så har de Anne som kan gjøre selv det mest kompliserte enkelt nok for ei sliten tenåringsmamma.

hjemmeferie-babor

Å legge seg ned på den oppvarmede benken (med ullsokker), bli pakket inn, vasket, renset, skrubbet, masket og smurt med de herligste dufter og ulike konsistenser…. akkurat det jeg trengte etter det første døgnet i vår #hjemmeferie. “Grand Cru Behandlig Rose Glow” gir selv den mest slitne en glød selv de ekte ungdommene vil misunne.

Produktene koster. Jeg skal ikke legge skjul på det. Men noen produkter trenger man mindre av. Andre kan man bruke til flere ting. Fellesnevneren for dagens behandling er at det uansett funka. Jeg burde tatt et før og etter bilde.

Min favoritt fra dagens behandling var “Enzyme cleanser” som er en peeling du virkelig kjenner jobber i huden. Siden den er basert på enzymer er denne snillere mot huden og kan brukes av alle. Og mye bedre enn denne dampen man skal puste inn i 20 minutter. Når denne toppes med ampullen “Grand Cru – the rose” blir selv den mest skeptiske en troende.

Vakre Anne sitter inne med bøtter og spann med kompetanse på sine Babor produkter. Hun er en proff veileder uten at hun bruker så store ord som selv professorer ville slitt med. Det er hemmeligheten. Når du virkelig kan dine saker, så klarer du forenkle det til selv den mest uvitende. I tillegg er hun tvers igjennom gullegod. Det var helt naturlig å klemme henne ved avreise!

Jeg har fått mange tips, noen skal jeg dele her:

 • Ingen fingre i ansiktet. Ikke plukke. Ikke klemme. Kun rense og sørg for å få nok fukt. En fuktfattig hud produserer mer talg, om du da angriper med kraftig rens tørker den ut, som igjen fører til at den girer ned og…. jupp, du gjettet det. Den produserer enda mer. VIPS! Hello, mister pimple!
 • Er du plaget med kviser? Kutt ned på melk, tomater og sukker. Igjen, ikke klemme, bakteriene til kvisene…. be om hjelp for å finne riktige produkter.
 • Når du renser, gjør det to ganger. Og ikke bare bruk “vann i henda” når du skal skylle vekk. Frem med kluten, og den skal selvsagt være ren, og få bort alle produktrester fra nesevinger, kvisearr og rynker.
 • Peeling hver andre eller tredje dag. Få bort det døde hudlaget så serumet kommer godt ned i huden og ikke ligger oppå det gamle skrapet. Huden trenger sirkulasjon for å virkelig utnytte produktene.
 • Vekselvarme funker, bruk en varm og kald klut annenhver gang for å sparke igang den gamle brødboksen. Og du, ikke gjør som meg om morgningen. Jeg kaster kaldt vann i fjeset, vel… ikke mer. Starter lunkent og så kan man gå kaldere.
 • Skal du bare legge pengene i et produkt: serum. Denne går ned i huden, kremen ligger oppå som en beskyttelse.

Jeg har lært så mye og ikke minst sett forskjellen på huden selv. Om jeg blir invitert igjen av Tjøstolvsen AS skal jeg definitivt ta bilde før og etter. Du kan jo sjekke om du har en forhandler nær deg om du ble nysgjerrig. Selv Spenol- konene vil garantert bli imponert.

#hjemmeferie gir også rom for egenpleie i tillegg til aktiviteter som biblioteket i går.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

 1. Pingback: #hjemmeferie dag 2 -

 2. Himmel!
  Så luksus! Det der missunet jeg deg skikkelig altså! Kunne ønske det var jeg som fikk behandling ?
  Så deilig med skikkelig egenpleie!

  Fortsatt god hjemmeferie, Anja! Og tilbudet gjelder, kom gjerne på besøk ? jeg stiller med middag, vin og en haug med gutter som garantert blir glade for å se deg igjen ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.