#hjemmeferie dag 1 og et bibliotek

På dagens første feriedag ble sykkelen levert på service. Det er varslet deler for en tusenlapp pluss det vanlige ved en sjekk. Skal vi tippe et par tusen totalt? Men sykkelen, som forøvrig er en av få ting jeg eier som ikke har navn, er god og den er verdt å investere i for å beholde.

På veien tilbake dro jeg innom for å hente en bok for Vilde. Hun har allerede varslet at jeg sikkert må forlenge lånetiden. Det går bra! Det viktigste er at hun leser, tenker i hvert fall jeg.

Hjemmeferien er med andre ord godt i gang og været har til og med ikke vært så halvgæli.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: #hjemmeferie dag 1 -

  2. Har den ikke noe navn?
    Guttene foreslår «tjukkas» ?

    Biblioteket er bra! Føler jeg har et helt biblioteket oppe, av barnebøker og kokebøker. Ikke helt mine bøker med andre ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.