Jeg har også Instaringen!

2019-06-19 10.39.48-lappeteppet-instagram
Instaringen

//Annonse//

Har du sett “Instaringen” i din nyhetsstrøm på Instagram? Jeg har fått en tilsendt fra Camilla og jeg liker denne enkle “Heart Shaped Ring” veldig godt. Inni er det gravert “Best friend” og jeg har i fargen rose gull.

Om du vil ha en selv, eller sende en til en venninne, kan du bruke kodeordet “lappeteppet” for å kjøpe ringen for 135 kroner inkludert rabatt. Det kan jo hende du finner noe mer i nettbutikken hennes også? Besøk Interdesignfashion for mer inspirasjon!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: Jeg har også Instaringen! -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.