#hjemmeferie dag 3 og et kostyme

Vilde har allerede reist på trening. Sesongens siste offisielle trening. Neste uke er hun på sirkusskole på dagtid. Lille apekatten min, hun er bare helt amazing og har mot og styrke jeg aldri har sett maken til.

Ida har gått seg en tur i butikken før hun skal jobbe med et kostyme. Det involverer blant annet redesign av en gammel t- skjorte, symaskin og tekstilmaling.

Jeg sitter ute med en kaffe. Jeg har våknet og sovnet mange ganger. Det er ferie. Null vekkerklokke. Skal smårydde litt før sykkelen min skal hentes. Litt krampe i magen på grunn av usikkerhet med tanke på pris. Men om man tar med bensinprisene i Norge har jeg fort tjent inn det ved å droppe de nære kjøreturene til snøen legger seg. Og “Tjukken” er altfor bra til og skrotes allerede nå.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

9 Comments:

  1. Pingback: #hjemmeferie dag 3 -

  2. Jeg teller ned til ferie! 2 dager igjen… og bare 2 dager igjen i denne jobben. Livet altså!
    Vi skal ha hjemmeferie, byferie og ferie i Romsdalen (som nesten er som hjemme) Vi skal stort sett ikke rekke noe, men ta dagene som de kommer. (Kanskje med unntak av en langhelg med storfamilie og 80årsfeiring av svigerfar)

    Håper ikke sykkelen ble altfor dyr!

  3. Er ikke det deilig? Sovne og våkne og sovne og våkne igjen! Syns det er helt fantastisk!
    Nyt dagen videre Anja!

  4. Ingen ferie her frem til slutten av juli. Sukk sukk på kontoret

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.