“Hereditary” – Hva har jeg sagt ja til?

Filmen “Hereditary” på kino… Filmpolitiet omtaler den som “en av årets skumleste og smarteste grøssere!” Da tar vi to billetter til den. La meg legge til at jeg i utgangspunktet skal sove alene i natt. Sist jeg så en grøsser hev jeg bruskorken i lufta (mon tro hvem den traff på vei ned). Flaske med drikketut denne gangen, kanskje?

Note to self: gå på do før filmen. Ikke hold i noe. Hør på musikken. Det er ikke feigt å knyte skolisser i mørket.

Når Ellen Graham, familiens overhode, går bort, begynner datterens familie å grave i morens kryptiske og stadig mer skremmende familiehemmeligheter. Jo mer hun oppdager, jo mer synes arven etter henne å være en grufull skjebne familien ikke kan flykte fra.

Virkelighet og fantasi smelter sammen i en fryktinngytende historie hvor familien, og alt de kjenner, sakte rives fra hverandre.

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

5 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.