Blomsterbed i pallekarm- kul løsning!

Hagetips er ikke noe jeg kommer ofte med. Jeg er ganske så dårlig på slikt, faktisk. Men på St. Hans så jeg denne på det lokale bygdemuseumet. Det er jo bare rektangulære pallekasser som er vridd bare bittelitt mer enn vanlig!

Plantasjen har mange tips om du vil prøve dyrke litt selv.

En plantekasse (også kalt “pallekarm”) er en stabelbar ramme som finnes i to ulike størrelser. Høyden velger du etter hva du skal dyrke, og hvilken arbeidshøyde du ønsker. For salat og andre planter med små røtter holder det med en enkel karm. For planter med et mer dyptgående rotsystem som for eksempel poteter trenger du to eller tre høyder. Ved å starte med dyrking i plantekasser opparbeider du deg kunnskap og erfaring, for og kanskje senere utvide til en kjøkkenhage eller koloni.

Jeg synes det ble skikkelig flott og dekorativt å se på. Så enkelt kan det altså gjøres!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

  1. Så stilig! Jeg gleder meg til flytting – vi er allerede i gang med å lage kjøkkenhage i den nye hagen vår 🙂

  2. Pingback: Blomsterbed i pallekarm- kul løsning! -

  3. Den der var jo drit kul!

  4. Sånn har de på skolen til jentungen også – jeg har store planer selv etterhvert!! 🙂

  5. Hadde jeg hatt plass skulle jeg gjerne hatt en skik. Skikkelig flott og tommelen opp for å dyrke selv.

    Klem fra Ingrid på http://www.ingridtunheim.no

  6. Kult! Som du sier, så enkelt men likevel skikkelig kult!
    Hadde jeg bare hatt plass i hagen til en sånn søt stjerne av pallekarmer …

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.