Blomsterbed i pallekarm- kul løsning!

Hagetips er ikke noe jeg kommer ofte med. Jeg er ganske så dårlig på slikt, faktisk. Men på St. Hans så jeg denne på det lokale bygdemuseumet. Det er jo bare rektangulære pallekasser som er vridd bare bittelitt mer enn vanlig!

Plantasjen har mange tips om du vil prøve dyrke litt selv.

En plantekasse (også kalt “pallekarm”) er en stabelbar ramme som finnes i to ulike størrelser. Høyden velger du etter hva du skal dyrke, og hvilken arbeidshøyde du ønsker. For salat og andre planter med små røtter holder det med en enkel karm. For planter med et mer dyptgående rotsystem som for eksempel poteter trenger du to eller tre høyder. Ved å starte med dyrking i plantekasser opparbeider du deg kunnskap og erfaring, for og kanskje senere utvide til en kjøkkenhage eller koloni.

Jeg synes det ble skikkelig flott og dekorativt å se på. Så enkelt kan det altså gjøres!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

11 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.