Blomsterbed i pallekarm- kul løsning!

Hagetips er ikke noe jeg kommer ofte med. Jeg er ganske så dårlig på slikt, faktisk. Men på St. Hans så jeg denne på det lokale bygdemuseumet. Det er jo bare rektangulære pallekasser som er vridd bare bittelitt mer enn vanlig!

Plantasjen har mange tips om du vil prøve dyrke litt selv.

En plantekasse (også kalt “pallekarm”) er en stabelbar ramme som finnes i to ulike størrelser. Høyden velger du etter hva du skal dyrke, og hvilken arbeidshøyde du ønsker. For salat og andre planter med små røtter holder det med en enkel karm. For planter med et mer dyptgående rotsystem som for eksempel poteter trenger du to eller tre høyder. Ved å starte med dyrking i plantekasser opparbeider du deg kunnskap og erfaring, for og kanskje senere utvide til en kjøkkenhage eller koloni.

Jeg synes det ble skikkelig flott og dekorativt å se på. Så enkelt kan det altså gjøres!

Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Blomsterbed i pallekarm- kul løsning!

 1. Monica BJ

  juni 27, 2018 at 10:08am

  Så stilig! Jeg gleder meg til flytting – vi er allerede i gang med å lage kjøkkenhage i den nye hagen vår 🙂

  Permalink  ⋅ Svar
  • Anja Holt

   juni 28, 2018 at 10:43am

   @Monica: Jeg er ikke overrasket, du er en sånn suppermamma!!!!

   Permalink  ⋅ Svar
 2. Louise

  juni 27, 2018 at 11:49am

  Den der var jo drit kul!

  Permalink  ⋅ Svar
  • Anja Holt

   juni 28, 2018 at 10:43am

   @Louise: I know!!!! Folk er så kreative! Jeg lar meg impopnere!!!

   Permalink  ⋅ Svar
 3. Skogfrue

  juni 27, 2018 at 12:36pm

  Sånn har de på skolen til jentungen også – jeg har store planer selv etterhvert!! 🙂

  Permalink  ⋅ Svar
  • Anja Holt

   juni 28, 2018 at 10:42am

   @Skogfrue: Jeg liker pallekarmer veldig godt, men laget slik ble de jo en installasjon i hagen! Elsk!

   Permalink  ⋅ Svar
  • Anja Holt

   juni 28, 2018 at 10:32am

   @Linn: Du får slike i mindre versjon også…. bare et lite tips!

   Permalink  ⋅ Svar

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.