5 ting du kan gjøre når savnet etter barnet setter inn!

Det er helt naturlig å savne de man er glad i. Det kommer, og vil fortsatt komme, dager og netter hvor man savner barnet sitt. Jeg ville nesten vært bekymret om jeg ikke kjente på den innimellom.

5 ting du kan gjøre når savnet etter barnet setter inn!

  1. Planlegg hva dere skal gjøre neste gang dere sees. Jeg elsker å fikse rommet til jentene, rer opp sengene ekstra fint, sprayer favorittparfymen deres på putetrekkene, kanskje jeg også rydder litt i skuffene? Jeg visualiserer hvor glade de blir!
  2. Gå deg en tur. Uansett hvor løypa går så får du tankene over på noe annet. Og du vil nesten uten unntak få et lite boost av endorfiner, nok til å hjelpe humøret i riktig retning.
  3. Legg planer. Når tankene er tunge er det ikke optimalt å sitte hjemme alene. Ring en venn! Gå på kino! Besøk mormor! De fleste har godt av litt tid alene, da får man granska sjela si litt ekstra. Det er ikke alle som liker det de ser. Det kan være tøft i seg selv. Jobb med, ikke mot, deg sjøl.
  4. Vær snill med deg selv. Det betyr ikke at du skal stupe ned i godteposen og trøstespise. Men det er ikke farlig å være litt nedfor. Finn ut hva som skjedde når du ble lei deg. Noe du kan endre så det ikke skjer igjen? Du kan ikke se stjerner om det ikke er mørkt på himmelen.
  5. Ring, tekst eller Skype med barnet. Det er sjelden at man er helt avskåret for enhver kontakt.

Har du vært alene og funnet andre strategier og tips, del de med deg! Send meg en mail eller kommenter under.

PS. Vedrørende punkt fem anbefaler jeg faktisk at om savnet etter barnet kommer på kvelden at du faktisk gjør alt du kan for at du ikke skal ta kontakt. Da er barnet sliten, trøtt og veien til tårer og savn er også kortere for han eller henne. Du kan dermed ødelegge det som har vært en bra dag, og det vil vi vel ikke?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

5 Comments:

  1. Pingback: 5 ting du kan gjøre når savnet etter barnet setter inn! -

  2. Jeg digger disse innleggene dine! Barnas beste i tankene. Alltid!
    Positiv innstilling! Hele veien. Deg er så vitkig å huske på. Alltid å sette barna foran ?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.