Extraoptical.no leverer varene og jeg er svimmel

I dag er jeg brillefin på jobb! Jeg fikk leveransen fra Extra Optical i går før kinoen og tenker jeg ikke trenger kjøpe vin de neste ukene…. #svimmel Men teksten har plutselig blitt stor, fin og særdeles lesbar. Vurderer også solbriller med styrke nå. Sånn helt på ekte. For den prisen burde det være enkelt å bare trykke kjøp?

Extraoptical.no leverer varene!

Extraoptical.no leverer varene!

Jeg fikk to par briller, inkludert frakt, for 621 kroner. Hva er det og ikke like med det? Takk for tips i forrige brillepost! De hjelper ikke mot vrangsyn, mangel på selvinnsikt eller dårlige holdninger, men dæven døtte ellers altså! Jeg er superfornøyd!

Har du testet solbriller med styrke?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

7 Comments:

  1. Nei, aldri prøvd solbriller med styrke. Bruker sjeldent briller, men linser. Har de på 1 måned og skifter. Genialt. Så slipper jeg å tenke på at jeg egentlig ikke ser uten ?
    Du kledde brillene! Kjør på sier sier – besøk solbriller med styrke!

  2. Pingback: Extraoptical.no leverer varene og jeg er svimmel -

  3. Jeg har solbriller med styrke ?? Ellers så ser jeg ingenting ?

    Jeg har prøvd linser, men det var ikke for meg. Ellers så kan man ha sånne glass som blir mørke etter som hvor mye sol det er. Eneste jeg skulle ønske med solbrillene er at de var hakket mørkere men de er laget slik at de er lov til å kjøre i tunnel med ??

  4. Solbriller med styrke er genialt?? Jeg handla det da jeg kjøpte briller sist og er superfornøyd??

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.