Extraoptical.no leverer varene og jeg er svimmel

I dag er jeg brillefin på jobb! Jeg fikk leveransen fra Extra Optical i går før kinoen og tenker jeg ikke trenger kjøpe vin de neste ukene…. #svimmel Men teksten har plutselig blitt stor, fin og særdeles lesbar. Vurderer også solbriller med styrke nå. Sånn helt på ekte. For den prisen burde det være enkelt å bare trykke kjøp?

Extraoptical.no leverer varene!
Extraoptical.no leverer varene!

Jeg fikk to par briller, inkludert frakt, for 621 kroner. Hva er det og ikke like med det? Takk for tips i forrige brillepost! De hjelper ikke mot vrangsyn, mangel på selvinnsikt eller dårlige holdninger, men dæven døtte ellers altså! Jeg er superfornøyd!

Har du testet solbriller med styrke?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Facebook Comments

7 kommentarer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.