“Du ser flott ut” sier dem…

Gjorde ikke det, vettu. Jeg ser ikke litt bra ut av disse gluggene i det hele tatt. Jeg trenger, bokstavelig talt, briller. Sist synstest var for………… ~kremt~………… 8 år siden. Det har ikke blitt noe bedre selv om det var en pluss foran tallene. Har økt med 0,5 ekstra plusser per øye, visstnok. Det er ikke i positivitet i sjela, for å si det sånn.

+1,25 på høyre

+1,0 på venstre

Så da, skal jeg ut å kjøpe briller. Hvor anbefaler du at jeg bør kikke først?

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

  1. Pingback: “Du ser flott ut” sier dem… -

  2. På nett! Extra Optical er supre. Legg inn styrke mm, legg v rekv og velg fine briller til lav pris. Du har bra syn, ihvertfall ifht meg…

  3. er jo ikke værst med så lite utvikling på 8 år da 🙂

  4. Brilleslange ? Da er vi to!
    Jeg har brukt samme lille, enkeltstående optiker i 20 år, tror jeg. Men byttet ifjor sommer. Titt innom din lokale optiker, briller må man nesten prøve før man kjøper. Jeg anbefaler ikke nettshopping (ding dong pakker ?) på briller. Med mindre du har prøvd de i butik først.

    Ps, jeg er enig med dem: du ser flott UT!

    • @Linn: Jeg har brukt Extra Optical på ekstra brillene mine. De er faktisk dyktige. Men jeg har et par andre også, som jeg skal skifte glass på. Det må jeg gjøre i fysisk butikk.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.