“Hva var poenget med dette, egentlig?” sier jeg mens jeg snur meg

Det er søndag. Vi har ryddet rommet. Jeg svinser innom med noen rene klær som skal i kommoder. I sengene ligger nydusjede jenter i rent sengetøy. Det lukter en fin facbook- status med et hint av blå Softlan lang vei. I det den siste skuffen klapper på plass, og jeg er på vei ut, fanger sidesynet mitt opp noe.

“Hva faen” sier jeg. Tar et steg tilbake. “Men i helvete” fortsetter jeg…. “hva var poenget med dette, egentlig?” sier jeg mens jeg snur meg mot køyesenga. De bryter ut i latter. “Mamma, nå skulle du sett deg sjøl” sier den lille i underkøya. “Ta det med ro, den er tørr, den er bare å plukke opp” fortsetter hun mens hun holder seg på magen og ler videre så hun faller bakover i toppkøya.

Jeg sverger, en dag kommer jeg til å hevne meg så inderlig….. og ja, jeg vet jeg må jobbe med språket mitt!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

3 Comments:

  1. Pingback: “Hva var poenget med dette, egentlig?” sier jeg mens jeg snur meg -

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.