Golden Leaf – Gründer med råkul design

Annonse for Golden Leaf

Golden Leaf

Golden Leaf

Golden Leaf har akkurat åpnet porten for webhandel. Alle som kjenner meg vet at jeg digger netthandel. De som kjenner meg enda bedre vet at jeg digger folk som tør følge en drøm. Her får jeg tilfredstillt begge deler!

Men sjekk de kule glassene her, da! Vinglass må ikke ha stett, selv om de mest ihuga vinkjennerne påstår det. Men for ei som meg, som kjøper vin fordi den hadde en kul etikett, så er det virkelig ikke viktig med den stetten. Her får jeg til og med glass med kul etikett. Hallo!!!

Golden Leaf

Golden Leaf

Eller hva med en vinåpner (med kuleste trykket)? Her kan du jo bare kjøpe inn, lagre i et skap, så har du vertinnegavene fikset ut året. Du får nemlig 30% rabatt med koden “kosekroken ” til og med 13.april.

Du finner en oversikt over alle produktene her! Jeg har allerede fått vite at det er flere produkter på vei inn. Om du liker det du ser, og er nysgjerrig på mer, følg også Facebook siden!Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

One Comment:

  1. Pingback: Golden Leaf – Gründer med råkul design

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.