Beste starten på dagen – hit the music

I det minste for de med små nysgjerrige barn i hus: musikk! Herlig!!!

Det er ikke en regel, men jeg forsøker vekke jentene med musikk hver dag.

De kommer ofte med musikkønsker på kvelden. “I morgen vil jeg bli vekket av” og det er flott.

Men i dag blir det “the greatest show” okke som. Nesten like bra som kaffe. Nesten.

Gooood morgen!

Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

6 Comments:

  1. Pingback: Beste starten på dagen

  2. Musikk er undervurdert!! 🙂

  3. Pingback: Beste starten på dagen – hit the music

  4. Her er det barna som er min vekkerklokke. Men barna får alltid velge et par sanger hver som vi setter på med musikkvideo før vi tusler til barnehagen =) Og vi bruker myyyyye musikk gjennom hele dagen =)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.