Beste starten på dagen – hit the music

I det minste for de med små nysgjerrige barn i hus: musikk! Herlig!!!

Det er ikke en regel, men jeg forsøker vekke jentene med musikk hver dag.

De kommer ofte med musikkønsker på kvelden. “I morgen vil jeg bli vekket av” og det er flott.

Men i dag blir det “the greatest show” okke som. Nesten like bra som kaffe. Nesten.

Gooood morgen!

Kommenter med Facebook

About

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

Det kan hende du også liker....

One thought on “Beste starten på dagen – hit the music

  • Author
 1. Monica Bjerkelund

  april 10, 2018 at 2:30pm

  Her er det barna som er min vekkerklokke. Men barna får alltid velge et par sanger hver som vi setter på med musikkvideo før vi tusler til barnehagen =) Og vi bruker myyyyye musikk gjennom hele dagen =)

  Permalink  ⋅ Svar
  • Author

   Lappeteppet

   april 10, 2018 at 4:31pm

   @Monica: Jeg kan levende forestille meg deg som sånn synge- mamma. Jeg kan ikke synge, men jeg er glad i musikk!

   Permalink  ⋅ Svar

Din mail vil ikke bli publisert. Navn og epost er obligatorisk å fylle inn.

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.