Nå er jeg en 100% tenåringsmamma

Tenk at det er tretten år siden jeg ble mamma til dette fyrverkeriet av et menneske. Vi har vokst sammen, heldigvis, og jeg kunne ikke vært mer stolt av den jenta som bokstavelig talt henger i gardinene.

Kjapp i replikken. Tøff. Smittende latter. Kreativ og til tider veldig oppfinnsom. Ingen vet hva du finner på. Jeg elsker det. Du vet om fjorten måter man ikke kan lage bananpannekaker på. Du gir deg ikke når du har bestemt deg. Sterk. Den kjappeste i dusjen. Alltid blid når du våkner. Snill mot alle og raus med din mor.

13 år, en tornado med et hjerte av gull. Du står stadig stødigere, men jeg lover jeg skal alltid støtte deg om du blir sliten og du trenger en pause. Jeg er for alltid en trygg havn.I dag er din dag, Villiken min, jeg elsker deg ubeskrivelig masse.

Løvetann kommer tilbake, selv etter at den har blitt tråkka på, det gjør også du.
Følg meg på Instagram
Følg meg på Facebook
2019-05-16 18.45.57-lappeteppet-anja-holt

Lappeteppet

"Lappeteppet" - livet mitt er ikke er ett vakkert heklet teppe i en farge. Det består av tusen lapper, mennesker, i forskjellig mønster og i ulikt materiale. Det er fargerikt, det er unikt og det er bare mitt.

11 Comments:

 1. Gratulerer så mye med dagen til fyrverkeriet ditt. Ingen “småbarn” lenger, men nye gleder og nye utfordringer.
  Kos dere og ha en fin bursdag ?????

 2. Gratulerer med 13 årsdagen Vilde ?????????????!
  Håper dagen din blir fantastisk – med kake, sang og oppmerksomhet!

  Og kjære Anja, gratulerer med din fødedag!
  Stor klemmer i bøtter og spann herfra!

 3. Pingback: Nå er jeg en 100% tenåringsmamma

 4. Gratulerer til Vilde og gratulerer til mammaen!!! <3

 5. Så spennende å være tenåringsmamma på ordentlig. Gratulerer til både Vilde og mammaen <3 Jeg tipper at dere vet å kose dere sammen, – og jeg sender en megastor klem

  Ps, her i uset er tenåringen en flott og reflektert fyr, mens jeg tror at syvåringen er i puberteten nå 😀 Godt for alt vi har unnagjort 😀

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.